Oduševila u 'nacionalnoj' haljini

Katarina Mamić dala sve od sebe da Hrvatsku predstavi na najbolji mogući način

P. N.

Foto Boris Mataković/privatni album

Foto Boris Mataković/privatni album

Katarina nije uspjela ući među 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je pronijela na glazbu iz opere Ero s onoga svijeta 


Miss Hrvatske, Katarina Mamić, proteklih tjedana je boravila u Londonu gdje se natjecala na izboru za Miss Svijeta. Katarina je dala sve od sebe da Lijepu Našu predstavi u najboljem mogućem svijetlu, no kada je ljepota u pitanju, nijanse presuđuju.


 
Katarina nije uspjela ući među 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je nosila uz na glazbu iz opere Ero s onoga svijeta.


Katarina Mamić / Foto Boris Mataković/privatni album


Katarina Mamić / Foto Boris Mataković/privatni album 


”Bilo je prelijepo ovih tjedana u Londonu. Upoznala sam puno ljudi, stekla divna prijateljstva. Sigurna sam da će mnogi doći u Hrvatsku na odmor i dala sam sve od sebe da svima približim našu zemlju. Nije mi žao zbog ničega. Ovo mi je veliko životno iskustvo”, kazala je Katarina Mamić.


 


”Bila je prelijepa, vesela i uistinu je dala sve od sebe. Cijela delegacija iz Hrvatske bila je ponosna i s guštom smo sve pratili. Katarini je ovo iskustvo koje nema svatko priliku dobiti i sigurna sam da će iz ovoga puno toga dobroga izvući”, rekla je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.


 


Katarina Mamić / Foto Boris Mataković/privatni album


Katarina Mamić / Foto Boris Mataković/privatni albumKatarina Mamić / Foto Boris Mataković/privatni album


Katarina Mamić / Foto Boris Mataković/privatni albumFoto Boris Mataković/privatni album


Foto Boris Mataković/privatni album