"Post Famous"

Kardashianke pokušavaju zaustaviti roman: Glavni lik podsjeća na Kim i prodaje snimku seksa

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Snimka seksa Kim Kardashian i Ray J-ja, izašla je 2007. godine. 

Page Six prenosi da se Kardashianke trude zaustaviti izlazak romana Kevina Dicksona “Post Famous”. Dickson je nekadašnji bliski prijatelj obitelj, a u njegovom romanu, glavna protagonistica Zia Zandrian ima nevjerojatnu sličnost s Kim Kardashian. U romanu su navodno opisane situacije bliske obitelji Kardashian, a u jednom trenutku Zandrian prodaje vlastitu snimku seksa za pet milijuna dolara – na nagovor svoje majke.
Dickson je do sada napisao dvije uspješne knjige o “vrućoj” strani slavnih osoba naslova “Blind Item” i “Guilty Pleasure”. Autor je i bivši urednik tabloida koji je od početka Karadshiankine karijere pa sve do njezine rastave od Krisa Humphriesa bio veza između obitelji i časopisa “In Touch”.


Bliski izvor tvrdi da je do sada minimalno jedan izdavač odustao, prepadnut taktikom zaustavljanja izdavanja romana. “Bilo je sigurno da će se sklopiti dogovor između te izdavačke kuće. Drugi autor koji piše za istog izdavača, došao je do Kevina i rekao mu da je uzbuđen jer će oboje imati istog izdavača”.


Page Six prenosi da je Dicksonov agent odjednom dobio odbijenicu. Izvori u izdavačkoj kući kažu da su dobili prijetnju – izdaju li knjigu, stići će ih tužba.


“Ne bi vrijedilo problema”, kazao je izvor na tu temu. No, doznaje se i da je Dickson trenutno u pregovorima s još dvije izdavačke kuće, a jedan je studio zainteresiran i za filmsku adaptaciju.
Inače, snimka seksa Kim Kardashian i Ray J-ja, izašla je 2007. godine. U javnost ju je postila kompanija Vivid Entertainment, a njezin osnivač Steven Hirsch negirao je vezu Kris Jenner i prodaje snimke.


Potvrdio je ipak, da je Vivid platio Kardashianki za puštanje snimke te odlučio ne opovrgnuti glasine da je naknada bila pet milijuna dolara. Odvjetnik Kardashianke kaže da je brojka “previše napuhana”. Jenner je do sada već negirala da stoji iza puštanja snimke.