Savjeti za kožu

Kardashianka oduševila obožavatelje zbog svojih strija: “Ovo je pozitivni pristup”

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Na fotki je poznata Kardashianka u crno-bijelom točkastom bikiniju te izgleda samopouzdanije nego ikad odmarajući na jahtiAmeričku starletu Kourtney Kardashian obožavatelji su zatrpali pozitivnim porukama nakon što je objavila svoju fotografiju u bikiniju na kojoj su vidljive njezine strije. 


Kourtney je na web stranici POOSH stavila objavu u kojoj je fokus na njezinim strijama kako bi savjetovala žene kako smanjiti njihovu vidljivost, ali mnoge pratiteljice su je počele hvaliti zbog realnih i neobrađenih fotografija. Na fotki je poznata Kardashianka u crno-bijelom točkastom bikiniju te izgleda samopouzdanije nego ikad odmarajući na jahti. 
– Super je kako objavljuje realne fotografije – napisala je jedna obožavateljica dok je druga dodala: “Ovo je osvježavajuće pozitivni pristup strijama”. 


Iako Kourtney na svojoj web stranici savjetuje kako je “najbolji način da se tretiraju strije tako što ih jednostavno treba zavoljeti”, ipak su navedeni i neki savjeti za njihovo umanjivanje, poput korištenja krema kako bi koža dobila vlažnosti. 


– S obzirom da su ožiljci i strije trajna promjena na koži, možemo ih jedino umanjiti, a ne i izbrisati. I zbog toga što su strije vidljivije kada je koža suha i nezdrava, pametno je kožu održavati vlažnom – napisala je Kourtney na POOSH stranici.