Bez photoshopa

Kardashianka na fotki nije sakrila detalj koji muči mnoge žene: Obožavatelji oduševljeni prirodnim izdanjem

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Njezini su pratitelji pohvalili fotografiju zbog koje se (za promjenu) nitko ne osjeća loše i nesigurno glede vlastitog izgleda.Realno, kada je netko vidio fotku gdje Kardashianke ili Jennerice nisu izgleda toliko savršeno da su svi odmah zaključili da je riječ o photoshopu. Ako nisu (polu)gole fotke, onda su u igri nerijetki promašaji u ispravljanju i prepravljanju svih sitnica koje bi fotku učinile manje fantastičnom. 


Kad se njihovim obožavateljima na Insta feedu pojavila fotka Kourtney Kardashian koja na stražnjici ima strije, malo tko je ostao ravnodušan. Njezini su pratitelji pohvalili fotografiju zbog koje se (za promjenu) nitko ne osjeća loše i nesigurno glede vlastitog izgleda.


Kourtney je objavila fotku u crnom bikiniju visokog struka. Obožavatelji su primijetili da majka troje djece nije imala nikakvih problema s javnim pokazivanjem strija, što su pozdravili i u komentarima.
“Hvala što nisi izbrisala strije!”, napisala je jedna obožavateljica, na što joj je Kourtney odgovorila: “Ja volim svoje male prugice”.


“Sviđa mi se što si dozvolila da se objave tvoje strije! Ponosna i zgodna mama!”, “Tvoje strije mi pomažu da prihvatim svoje” i “Strije! Na Kardashianki! Ovo je razlog zašto si mi ti najdraža od svih”, samo su neki od komentara sretnih obožavatelja.