Fileri za usne

Kardashianka isključila komentare na Instagramu: Obožavatelji je ismijali zbog prevelikih usana

P. N.

FOTO/Khloe Kardashian, Instagram

FOTO/Khloe Kardashian, Instagram

Khloé se suočila sa ismijavanjem i negativnim komentarima na račun svojih usana.Khloé Kardashian je (baš poput svojih sestara) jedna od celebritija koji na Instagramu broje milijunske pratitelje. Nije stoga lako redovitim objavama oduševiti baš svakoga, jer od toliko ljudi – pronađe se njih mnoštvo kojima nešto ne odgovara.


Jedna od čari društvenih mreža je ostavljanje komentara, koji su ovog puta prema Khloé bili poprilično negativni. Dizajnerica brenda “Good American” ovih je dana ismijana od strane obožavatelja nakon što je podijelila seriju fotki reklamirajući proizvode za njegu kože.


Cosmopolitan prenosi da su komentari (dok su još bili dozvoljeni) varirali od “Bože, što se tebi dogodilo”, do “Ako ne možeš zatvoriti usta, to je zbog previše filera”. Netko joj je u komentarima napisao i da je operirala nos.


Khloé na komentare nije javno odgovorila, ali kao poprilično snažan odgovor je njezina reakcija o isključivanju istih. Ovo nije prvi put da se našla na meti kritika zbog filera u usnama. Kada je objavila “selfie” sa plaže, usnice su također stigle u prvi plan. Tada joj je netko napisao i da “izgleda jezivo”.