Mnogima se nije svidjelo

Kardashianka ima svoje mišljenje o tome “zašto” se događa pandemija: “Obratite pažnju, djeco”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Uz to je podijelila i dio knjige "End of Days" spiritistice Sylvie Brown u kojem ona predviđa pojavu globalne pandemije. I dok znanstvenici diljem svijeta objašnjavaju pandemiju koronavirusa, Kourtney Kardashian (40) je objavila svoje mišljenje. Njezino mišljenje i zaključak kaže da Bog ovako kažnjava ljude zbog zlobnog ponašanja.


Popularna je milijunašica na svojim InstaStoryjima objavljivala označene dijelove iz Biblije uz koje je dopisala: “Obratite pažnju, djeco”.


“Kad god zaustavim kišu ili pošaljem skakavce da pojedu usjeve ili pošaljem epidemiju na moje ljude, ako mi se mole i pokaju i okrenu se od zla koje su činili, onda ću ih čuti u raju, oprostiti im grijehe i učiniti njihovu zemlju ponovno plodnom”, piše u odlomku kojeg je podcrtala.
Uz to je podijelila i dio knjige “End of Days” spiritistice Sylvie Brown u kojem ona predviđa pojavu globalne pandemije. “Oko 2020. godine svijetom će se proširiti bolest nalik upali pluća napadajući pluća i bronhijalne cijevi kod ljudi, a bit će otporna na dosad poznate načine liječenja”, stoji u tom odlomku. 


Kardashianka je sve objavila i na svom Twitter profilu, a mnogima se njezino obrazloženje nije svidjelo.


“Ženo, ti si milijunašica koja je svaki dan pohlepna. Nemoj mi propovijedati. Ne znaš kako izgleda život normalnih ljudi”, stoji u jednom od komentara. Drugi ju je upitao: “A što s ljudima koji zarade na snimci seksa, prodaju polugole selfie društvenim mrežama? Što s ljudima koji koriste psovke i vrište jedni na druge na televiziji? Ljudima koji iskorištavaju svoju djecu da bi zaradili i prodavali proizvode na društvenim mrežama?”