Reunion

Kardashian se našla s bivšim povodom dječjeg rođendana, a onda ga svjetski ignorirala

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram, ScreenShot

FOTO/Instagram, ScreenShot

Khloe Kardashian i Tristan Thompson su se nakon dugo vremena ponovno pronašli na istom mjestu. Khloe Kardashian je ovih dana organizirala rođendansku zabavu za svoju kćerkicu. Malena True Thompson proslavila je prvi rođendan u veličanstvenoj atmosferi, a događaju su prisustvovala oba roditelja. 


Iako je Khloe ostavila Tristana zbog mnogih skandala izazvanih njegovim nevjerama, košarkaš se ipak pojavio na kćerkinoj proslavi. Društvenim mrežama kruže fotke i videosnimke s rođendanskog tuluma, a jedna je posebno zapela za oko obožavateljima. Čini se da je Khloe uspjela svjetski ignorirati činjenicu da je Tristan u njezinoj blizini. Video na Instagramu prikazuje Khloe i malenu True koje se smješkaju za kameru, dok im se Tristan pokušava približiti. Kardashianka ga je svjetski izignorirala, nastavljajući se smješkati sa svojom djevojčicom. 

Srećom, sudeći prema ostalim fotkama sa proslave, oba su roditelja odlučila svu pažnju usmjeriti na svoju kćerkicu i omogućiti joj divne rođendanske uspomene.


Komentari na društvenim mrežama većinom hvale Khloe, čestitaju joj na ozbiljnosti, suzdržanosti, ponosu – ali i majčinstvu.


Javnost je oduševljena što je Kardashian na prvo mjesto stavila sreću svoje kćerkice, te se pobrinula da sve prođe u najboljem redu.