Urnebesni biseri

Kanye West želi promijeniti ime. Evo kako bi htio da ga zovu

P. N.

FOTO/Kanye West, Instagram

FOTO/Kanye West, Instagram

Osim promjene imena, reper je izjavio još poneki biser.Reper i suprug Kim Kardashian, Kanye West, ima nove ideje. Na Sajmu inovacija je nedavno ponovno spomenuo svoju namjeru da se kandidira za predsjednika SAD-a. Pričao je o tome kako će u Ameriku dovesti poslove pomoću svoje linije tenisica, a onda je dodao: “Kada budem u predsjedničkoj utrci 2024. godine…”, prenosi Page Six.


Prema Kevinu J. Ryanu koji je uživo preko Twittera prenosio događaj, izjava poznatog repera je u publici izazvala smijeh. “Što se vi sad smijete?”, pitao je West kojemu nije baš dobro sjeo smijeh okupljenih.


Nastavljajući s bizarnim izjavama, West je izjavio da bi mogao promijeniti ime u “Christian Genius Billionaire Kanye West”. Osim ovoga, zaključuje: “Rim je bio naša originalna Silicijska dolina”, a zatim nastavlja: “Postoje četiri elementa, zemlja, zrak, vatra i voda… stoga, igranje s iPhoneom je isto kao da se igrate sa zemljom”.
West se na pozornici pojavio uz dizajnera tenisica Stevena Smitha s kojim surađuje na biorazgradivim tenisicama napravljenima od algi.