Nova veza na vidiku

Dok se Kim i dalje služi njegovim prezimenom, Kanye West uživa s Ronaldovom bivšom

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Reper i manekenka imaju zajedničku prošlost.Kanye West i Irina Shayk stigli su zajedno u New Jersey nakon što su imali romantičan odmor u Francuskoj. Stigli su privatnim avionom, iako Page Six piše da po povratku nisu otišli u istom smjeru.


West je na sebi nosio neobično pokrivalo za lice, a uhvaćen je dok se pokušavao sakriti od kamera.


“Kanye i Irina se viđaju. Trenutno je sve opušteno, ali međusobno su kliknuli”, kazao je izvor. Paralelno s ovim, nedavno se u medijima počelo raspravljati o tome zašto Kim kod potpisivanja autograma još uvijek koristi prezime West. Većinom su zaključci isti: njezino i njegovo prezime nije tek “prezime”, to je brend, a Kardashianka je cijelo kozmetičko carstvo izgradila upravo pod imenom Kim Kardashian West Beauty.
West i Shark imaju zajedničku prošlost jer se manekenka pojavila u njegovom spotu “Power” 2010. godine, a dvije godine kasnije je tijekom pariškog Tjedna mode nosila i komade tijekom Yeezy revije.


Shayk je prva žena s kojom se povezuje West nakon što je Kim Kardashian u veljači nakon sedam godina braka podnijela papire za razvod. Shayk je prethodno bila s Bradleyjem Cooperom s kojim ima četverogodišnju kćerkicu Leu te s nogometašem Cristianom Ronaldom.