Blagdansko raspoloženje

Kako zvijezde dočekuju Božić: Ella sa srcem na trbuščiću, Ecija s kuhačom…

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramNitko ne odolijeva blagdanskom ugođaju i raspoloženju, a miris jelke i kolača zavuče se u svačiji dom. Brojne poznate glumačke i pjevačke zvijezde otkrivaju na svojim društvenim mrežama kako će provesti blagdane.


Glumica Ecija Ojdanić jedva je dočekala slobodan dan da se pozabavi kolačićima i pripremanjem drugih božićnih slastica.


Ecija uživa u društvu svoje djece, uz čiju pomoć svake godine priprema bogatu blagdansku trpezu. Na svom je Instagramu uz fotografiju gdje miješa tijesto, “opasana” pregačom, napisala:
– Jedva sam dočekala dan u trenirci, bez šminke.. dan kad u kuhinji caruje bijelo brašno, maslac i šećer u prahu…Da se razumijemo, u mojoj kuhinji ti sastojci caruju samo za Božić, Uskrs i rođendane, ali zato su nam i dragi ti dani. Premda moji pojedu par kolačića samo dok su topli. Svejedno ne mogu zamisliti Božić bez njih? Kako u vašim obiteljima? Tko pravi, a tko jede kolače ?foto: Instagram


foto: InstagramSlično je i kod glumice Doris Pinčić Rogoznice kojoj je ovo prvi Božić u novoj kući. Glumica se fotografirala pored drvca s kćerkom Gitom, a sa sinom Donatom sadila je pšenicu.


foto: Instagram


foto: Instagram
U domu pjevačice Lane Klingor Mihić veselje je u blagdanske dane pojačano i Klarinim rođendanom koja je ove godine navršila 12. godina. Tom je prigodom mama Lana napisala dirljivo pismo i objavila ga na svom Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.


Za igre i druženja pod božićnim drvcem ipak je zadužena mlađa kći Mika s kojom se pjevačica i fotografirala u svom okićenom domu i opisala blagdansko raspoloženje:


– Božićni praznici uvijek nekako ubrzaju naš tempo života i koliko god želimo usporiti, stalno “lovimo” vrijeme i obaveze želeći ugoditi svima. Ali opet, osmijeh na licima naših najbližih, obitelji, prijatelja, bace u sjenu, sav taj stres, brige, žurbu i kaos te Advent i Božić pretvaraju u najljepše doba godine. Moja Mika i ja, imamo svoj kutak, svoje trenutke ispred našeg božićnog drvca i najsmirenije i najsretnije smo pod svijetlima lampica i budnim okom Djeda Božićnjaka.foto: Instagram


foto: InstagramNajljepša od svih ove je godine ipak Ella Dvornik koja doslovno blista u iščekivanju drugog djeteta.


Lijepa influencerica, osim nježnosti koje dijeli sa svojom kćerkicom Balie Dee, ispred svog drvca snimila se sa svojim trudničkim trbuščićem u prvom planu, a na njega je nacrtala srce. “Ogoljeni trbušćić” i nježan osmijeh najljepše su blagdanske poruke iz njenog toplog doma, a “ovjenčana” borovim iglicama svoje je obožavatelje počastila i prekrasnim portretom, ali i ovjekovječila sreću majčinskog iščekivanja.


foto: Instagram


foto: Instagram