Ecija Ojdanić

Kako kratiti vrijeme po južini? Ova glumica zajahala je top

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramKad ljeti pada kiša vrijeme se mora kratiti a glumica Ecija Ojdanić odabrala je vrlo neobičnu zabavu po južini: sjela je i zajahala top na tenku!


Neobičnom pozom atraktivna glumica izazvala je brojne kometare, među kojima i onaj Viktorije Rađe koja joj je postavila pitanje: “Moj? Tvoj?”. Obećala je da će Eciji sve objasniti na prvoj kavi.

Osim zabave po južini, Ecija je ove godine temeljito prokrstarila dalmatinskim zaleđm kojim se naprosto oduševila. Na svom je Instagramu pokušala prenijeti svu ljepotu ovog kraja pa je uz fotografiju uz tablu mjesta Čikola napisala i poduži komentar:


– Spletom sretnih okolnosti, provela sam puno dana srpnju u drniškoj krajini. Boraveći sa svojom obitelji, htjela sam svojoj djeci pokazati sva blaga ovog kraja. I ponovno sam se fascinirala, i krenula čuditi, svakim danom sve više i više. Kako je moguće da ljudi odlaze iz ovog kraja, da je ovo jedna od najzapuštenijih općina, kad je ovo raj na zemlji?


Kako to da kraj naslonjen na 3 nacionalna parka, kraj odakle potiče i zakopan je Meštrović, najveći svjetski kipar 20.stoljeća, kraj s plodnim Petrovim poljem gdje se mogu uzgajati kvalitetne sorte vina, maslina, povrća i voća, kraj poznat po drniškom pršutu i siru iz mišine, kraj pola sata udaljen od mora, kraj dobrih , blagih ljudi, ovako propada? Kako to, kako to? – zaključila je glumica i obećala vratiti se što prije.