Šareni kolaži

Justin Bieber pronašao novi hobi: Evo čime se bavi dok ne snima pjesme

P. N.

FOTO/Justin Bieber, Instagram

FOTO/Justin Bieber, Instagram

Njegov najnoviji hobi sastoji se od stvaranja kolaža prepunih naljepnica.



Kanadski pjevač Justin Bieber je pronašao novi hobi. U vrijeme dok ne snima nove pjesme, bavi se izradom kolaža koji se sastoje od naljepnica, etiketa s odjeće i kojekakvim drugim tričarijama. Bieber sve navedeno lijepi na platno nakon čega nastaje – pomiješani kolaž. 


Cosmopolitan prenosi da je sve počelo prije nekoliko dana kada je Bieber na svom Instagram profilu podijelio jednu od “umjetnina”. “Malo umjetničko djelo koje sam napravio za svog dečka @ryangood24” napisao je pjevač, upitavši usput obožavatelje: “Tko želi da ih napravim deset i prodam?”


Izgleda da se obožavateljima svidjela ova umjetnost, pa je objavio i drugi komad na profilu, pozivajući pratitelje da ga “provjere”. Izgleda da je pjevač ozbiljno zagrizao za svoj novi projekt jer je, prema pisanju Cosmopolitana, u dvorištu napravio čitavi “atelje”.


Napravio je šator, drvene podove i tonu materijala od kojih izrađuje kolaže. Kazao je i da ima četiri nova platna, stoga bi doista i mogao napraviti svih deset obećanih komada koje je namjeravao rasprodati.




Fotka njegovog prvog kolaža prikupila je gotovo milijun “lajkova”, a obožavatelji u komentarima hvale njegovu ideju, talent i poručuju mu da samo tako nastavi.