Samo se htio našaliti

Justin Bieber ponovno razljutio obožavatelje pjevačice zbog – banane

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Čini se da je Justin samo htio nasmijati svoje obožavatelje, ali zbog toga je razljutio Taylorinu ekipu koja ga je u komentarima na Instagramu nazvala zlostavljačem i licemjernim.Prošloga je tjedna svoje obožavatelje Taylor Swift nasmijala nakon što je njezina majka objavila video gdje Taylor pokušava pojesti bananu nakon operacije očiju. Zbog lijekova koji su je “omamili” popularna je pjevačica čak počela i plakati zbog ovoga voća. Nakon nekoliko dana oglasio se i Justin Bieber koji je ponovno uspio razljutiti njezine obožavatelje zbog reakcije na taj video, prenosi Cosmopolitan.


Justin Bieber i Taylor Swift već su neko vrijeme u lošijim odnosima nakon svađe na Instagramu u kojoj je sudjelovao trojac Bieber – Swift – Scooter Braun. Nakon što joj se Justin ispričao zbog određenih ružnih riječi, situacija se na trenutak smirila, ali sada je pjevač opet uspio uznemiriti “zle duhove”.


Naime, njegova supruga Hailey Baldwin snimala je uživo video na Instagramu, a u jednome trenutku može se čuti kako Justin oponaša Taylor u videu govoreći: “To nije banana koju sam htio, nije prava banana, ona nema glave”, dok Hailey komentira: “To je bilo jako smiješno”.

Čini se da je Justin samo htio nasmijati svoje obožavatelje, ali zbog toga je razljutio njezinu ekipu koja ga je u komentarima na Instagramu nazvala zlostavljačem i licemjernim.