Žicanje

Justin Bieber opet ima dječje ispade: Od obožavatelja zahtjeva “lajkove”, inače ništa od albuma

P. N.

FOTO/Justin Bieber, Instagram

FOTO/Justin Bieber, Instagram

Prikupi li Bieber 20 milijuna "lajkova" na svoju objavu na Instagramu, izdat će novi album prije Božića.Pjevač Justin Bieber (25) je do sada izdao četiri studijska albuma s time da je posljednji (“Purpose”) izašao 2015. godine. Od tada do danas, slušali smo o tome da će uskoro izbaciti novi album, ali kanadska je zvijezda imala turbulentno vremensko razdoblje. Imao je problema s ponašanjem, depresijom i zlouporabom alkohola i droga, a zatim se okrenuo religiji, javno zamolio obožavatelje da mole za njega, vjenčao se (dva puta) i taman kada pomislimo da je napokon sve u redu – Bieber opet ispadne Bieber.


Sada putem društvenih mreža pokušava prikupiti “dovoljan broj lajkova”, kao da je riječ o nekoj nagradnoj igri. Razlog? Prikupi li Bieber 20 milijuna “lajkova” na svoju objavu na Instagramu, izdat će novi album prije Božića.


Ove je nedjelje na svom Instagram profilu objavio: “Ako ovo prikupi dvadeset milijuna ‘lajkova’, Justin Bieber će izdati album prije Božića”. Kraj objave je dodao: “Dijelite, lajkajte, objavite u vašim pričama, moram vidjeti potražnju. Volim kako ste se nabrijali, gotovo sam završio, ali vaša će me podrška brže pokrenuti.”
Kampanja se pojavila nakon što je glazbenik oduševio obožavatelje objavom ranije ovog mjeseca. Tad je izjavio da će uskoro stići dvije nove pjesme, a svojim je pratiteljima u Instagram Live Streamu poručio: “Objavljujem album ove godine”. Izjavio je to vozeći se Segwayjem po vlastitoj kući, a vijest je čulo njegovih 119 milijuna pratitelja. 


Supruga Hailey ga je tada upitala: “Ove godine, misliš prije 2020.?”, na što joj je odgovorio: “Album stiže ove godine. Baš ove godine”.


Njegova objava na Instagramu koja treba skupiti dovoljan broj “lajkova”, trenutno ih ima više od 9.5 milijuna. Među zvjezdanim “lajkovima”, podršku su iskazali Miley Cyrus i DJ Khaled. 


FOTO/Justin Bieber, Instagram


FOTO/Justin Bieber, InstagramRealno, prošao je čitav dan od Bieberove objave, a tek je na pola. Ili će prikupiti dovoljan broj “lajkova” pa izdati album, ili će shvatiti da ga je mnoštvo obožavatelja prestalo pratiti zbog njegovog neozbiljnog shvaćanja posla kojim se bavi.


U svakom slučaju, vrijeme je čuti što je Bieber svih ovih godina smišljao u glazbenom studiju. Ako i ova objava nije neka njegova “fora”, jer, ne bi ni to iznenadilo.