Opet u braku

Jude Law se ponovo zavjetovao na ljubav: ‘Bilo je staromodno, uz puno alkohola i plesa’

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramMarkantni britanski glumac Jude Law stao je pred oltar s odabranicom Phillipom Coan. Vjenčanju je prisustvovao samo naintimniji krug prijatelja i rodbine.


Ceremonija je održana u Gradskoj vijećnici Old Marylebone u Londonu. Na »odredište« je par  stigao zajedno u svom Range Roveru. Neobavezni, ali svečani outfit odmah je odao njihove namjere, jer  46-godišnji glumac bio je  u mornarskom odjelu, a 32-godišnja doktorica psihologije u kratkoj bež vjenčanici s buketom poljskog cvijeća u ruci.


Prema nekim glasinama par je ovim činom sve iznenadio. Navodno su najavaljivali  vjenčanje u Francuskoj.
Ipak, zabave nije nedostajalo, pa prema izvoru bliskom paru na slavlju je vladalo staromodno pravilo »puno alkohola i plesa«, a fotografije je podijelio njegov sin Rafferty na svom Instagramu.Par je svoju vezu prvi put objavio 2015. godine, kad su zajedno došli na crveni tepih Hay Festivala. Veza je djelovala odmah ozbiljno, a sam glumac je komentirao kako mu imponira Pippina inteligencija, te da je pravo osvježavježenje imati djevojku koja nije iz svijeta showbussinesa.


Jude je bio u braku sa dizajenericom Sadie od 1997. do 2003. godine s kojom ima troje djece sina Raffertyija (22), kćer Iris (18) i 16-godišnjieg sina Rudyija.Jude također ima devetogodišnju kćer Sophiju s modelom Samanthom Burke te četverogodišnju kćer Adu s glazbenicom Catherine Harding.


Glumac je bio i u vezi s glumicom Sienna Miller kojoj se javno ispričao zbog afere s dadiljom njegove djece.