Prinova

Još jedan dječak: Manekenka Miranda Kerr rodila svoje treće dijete

P. N.

Miranda Kerr/Foto Instagram

Miranda Kerr/Foto Instagram

Par već ima 17-mjesečnog sina Harta, dok je Miranda iz braka s Orlandom Bloomom dobila i sina FlynnaAustralska manekenka Miranda Kerr rodila je svoje treće dijete početkom ovoga tjedna, prenose američki mediji.


Još u ožujku ove godine Miranda je objavila kako ona i njezin suprug Evan Spiegel, inače suvlasnik Snapchata, očekuju svoje drugo dijete. Već imaju 17-mjesečnog sina Harta, dok Miranda iz braka s Orlandom Bloomom još ima i osmogodišnjeg sina Flynna.


Mediji prenose kako je Miranda i ovoga puta rodila dječaka, ali nam još preostaje pričekati potvrdu sretnog para u kojoj će zasigurno reći i dječakovo ime.
Iako je većinu svoje trudnoće skrivala od javnosti, Miranda se u intervjuu za australski časopis Marie Claire otvorila o dolasku novoga člana u obitelj.


– Znamo spol i ime djeteta, ali ćemo zadržati to kao tajnu tijekom trudnoće. Flynn obožava svojeg mlađeg brata Harta i tu nije bilo nikakvih problema ili ljubomore. Sve je bilo jako slatko od samih početaka – govorila je tijekom svoje trudnoće popularna manekenka. 


U vezi s Evanom je od 2015. godine, a pred oltar su otišli dvije godine kasnije što je za manekenku drugi brak.