Nevolje glumice

Jezivo uhođenje: Natalie Portman zatražila policijsku zaštitu zbog manijaka koji ju opsjeda

P. N.

Foto: Reuters

Foto: ReutersDa slava ima i tamnu stranu priče dokaz je neugodnost koja je snašla glumciu Natalie Portman – ona je nedavno morala od policije je zatražiti privremenu zabranu pristupa muškarcu iz Colorada.


Nepoznati muškarac obilazio je njezinu kuću i tvrdio kako ima telepatsku vezu s njom, te se lažno predstavljao kao ‘John Wick’.


Nakon policijske provjere ustanovljeno je kako je muškarac koji je preskočio i zaobišao ogradu njenog doma te se uspio približiti njezinoj obitelji zapravo muškarac kojem je zabranjeno posjedovanje vatrenog oružja te kako je doputovao iz Colorada u Los Angeles samo zato jer je, tvrdi, od Natalie ‘primio telepatsku poruku’.
Zabrinuta glumica koja je diplomirala psihologiju na Harvardu odmah je zatražila zaštitu i zabranu prilaska nepoznatom muškarcu.


Zanimljivo je kako se lijepa glumica osim glumom bavi i znanstvenim radom, pa je dosad objavila već dva znanstvena rada u znanstvenim časopisima.


Inače, Natalie Portman (34) spada među najinteligentnije holivudske zvijezde. Glumica tečno govori engleski, hebrejski, španjolski, francuski, njemački i japanski, a njezin je IQ 140.


Natalie Portman koja je osvojila Oscara za ulogu u filmu Black Swan rođena je kao Neta-lee Hershlag u Jeruzalemu. Kao djevojčica pohađala je satove baleta zbog čega je i briljirala u ulozi Crnog labuda u istoimenom filmu.


Kao glumica otkrivena je još kao deseetogodišnjakinja, a debitirala s 13 godina u filmu »Léon: The Professional«.


Zanimljivo je kako glumica u svom domu nema televiziju, a sve što je zanima pogleda na računalu. Među omiljenim emisijama su joj “Transparent” i “Broad City”.


Natalie je vegetarijanka od svoje 8. godine nakon što je pročitala knjigu pod nazivom “Eating Animals” 2009. Ples i ronjenje su joj omiljeni hobiji.