Zaruke

Jennifer Lopez slavi zaruke, a cijeli svijet uzdiše za njezinim prstenom vrijednim 5 milijuna dolara

Portal Novilist.hr

FOTO/Youtube

FOTO/Youtube

Lopez se na društvenim mrežama pohvalila prekrasnim zaručničkim prstenom. Nakon dvije godine veze Alex Rodriguez (43) je postavio “pitanje nad pitanjima” pjevačici i glumici Jennifer Lopez (49). Jennifer je rekla: “Da!” i zatim na Instagramu objavila novosti, uz fotku ogromnog zaručničkog prstena. Njezin dugogodišnji menadžer, Benny Medina, i službeno je potvrdio zaruke.Dan prije zaruka, par je na Bahamima uživao u odmoru. Bivša zvijezda New York Yankeesa, Rodriguez, objavio je “selfie” s plaže, a u pozadini slike se nalazi J.Lo u prekrasnom zelenom bikiniju. “Jennifer čini Alexa boljim muškarcem, upotpunjuje ga, a zajedno imaju osjećaj da mogu osvojiti svijet”, izjavio je izvor blizak Alexu za Hollywood Life.


“Alex želi provesti ostatak života s njom, napokon je pronašao svoju srodnu dušu i bez sumnje zna da je pronašao savršenu ženu. Sad samo mora pronaći pravi trenutak da ju zaprosi, jer želi da sve bude savršeno”, dodao je izvor još sredinom 2018. godine. Čini se da je Rodriguez pronašao pravi trenutak na tropskoj plaži koja je vidljiva u pozadini fotografije koju je objavila Jennifer. 

Obožavatelji na društvenim mrežama, oduševljeni su skupocjenim prstenom. Različiti mediji prenose apsolutno sve što se može saznati o prstenu, a mnoge je zanimala i cijena. Stručnjak za nakit, objasnio je za EOnline da bi cijena prstena mogla iznositi i vrtoglavih pet milijuna dolara. “Ovaj smaragdni dijamant od otprilike 20 karata izvrsno je izrezan i vrhunske kvalitete. Kad imate iznimno rijedak i bezvremenski kamen koji oduzima dah, cilj prstena je da kamenčić izgleda što prirodnije i sa što manje ukrasa. Ovo je savršen kompliment vječnoj ljepoti Jennifer Lopez. Prsten vrijedi oko pet milijuna dolara”, objavljuje portal EOnline.