"Hustlers"

Jennifer Lopez iskreno o svojoj ulozi u filmu: “Bila sam obučena u je*** konac za zube!”

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

Dodala je i da treba "imati muda" baviti se nečim tako intezivnim kao što je striptiz.Glumica Jennifer Lopez je u nedavnom intervjuu rekla da joj je skidanje za njezin nadolazeći film “Hustlers” bilo iskustvo poprilično izvan njezine “zone komfora”.


“Bila sam prestravljena”, rekla je Lopez za svoju ulogu striptizete i prevarantice Ramone, prenosi INSIDER. “Osjećala sam se izloženo, nikada nisam takvo nešto radila. Razmišljala sam da ću biti tamo gore obučena u je***** konac za zube”, priznala je glumica.


Iako se Lopez već odavno dokazala kao vrsna pjevačica, plesačica i glumica, kaže da joj je za snimanje ovakvih “riskantnih” i psihički zahtjevnih scena, bio potreban snažan stav i vrlo snažno samopouzdanje.
“Moraš imati onaj ‘je** se’ stav, moraš uzeti natrag svu svoju moć. Moraš biti hrabar”, dodala je, objašnjavajući vlastiti pristup škakljivim scenama. 


Dodala je i da treba “imati muda” baviti se nečim tako intezivnim kao što je striptiz. “Te žene to imaju, one su snažne, ranjive i osjetljive. Ramona je fantastična uloga”, rekla je Lopez o svojim kolegicama koje su zajedno s njom glumile u filmu. 


Premijera “Hustlera” stiže 13. rujna ove godine, a film prati priču grupe striptizeta koje su odlučile prevariti moćne i bogate muškarce s Wall Streeta. Film se temelji na stvarnim događajima, o grupi striptizeta, koje su opisane u članku New York Posta iz 2015. godine. 


U filmu će se naći i zvijezde Cardi B, Lizzo, Keke Palmer, Constance Wu i Lili Reinhart, prenosi INSIDER.


” data-e2e-name=”embed-container” data-media-container=”embed”>