Zaludila Instagram

Jennifer Aniston oduševila objavom: Profinjeno i elegantno, a istovremeno nevjerojatno seksi

P. N.

FOTO/Jennifer Aniston, Instagram

FOTO/Jennifer Aniston, Instagram

"Imaš li ti to mišiće i na leđima?", pitali su je u komentarima.Holivudska miljenica Jennifer Aniston tek je sredinom prošlog mjeseca otvorila svoj Instagram profil, ali već je prava profesionalka. Nakon što je otvaranjem profila porušila sve moguće instagramske rekorde, simpatična je glumica oduševila novom objavom.


Objavila je fotografiju na kojoj glumicu vidimo u elegantnoj crnoj haljini, “uhvaćenu” s leđa. Da jednostavnost i elegancija mogu itekako biti seksi, Aniston je dokazala hrabrim izrezom na leđima koji zapravo ne otkriva ništa – ali golica maštu.


“Jen u crnom” napisala je najpoznatija “prijateljica” kraj fotke koja je prikupila više od četiri milijuna “lajkova”. Mnoge zvijezde su ostale oduševljene fotografijom, a Jenna Dewan i Olivia Wilde su ispod objave ostavile “vatreni” emoji.
“Imaš li ti to mišiće i na leđima?”, upitala je u komentarima Whitney Cummings. “Volim haljinu i damu u njoj”, dodala je glumica Ellen Pompeo.


Jennifer Aniston je dokaz da ljepota, skromnost i elegancija jednostavno ruku pod ruku i glumicu čine jednom od modnih ikona. 


FOTO/jennifer_aniston_the_official/Instagram


FOTO/jennifer_aniston_the_official/Instagram