"Marie Claire"

Jelena Veljača zablistala na naslovnici popularnog časopisa: “Svjetski, a naše”

P. N.

FOTO/Jelena Veljača, Instagram

FOTO/Jelena Veljača, Instagram

Rujanska je naslovnica oduševila mnoge obožavatelje koji su u komentarima davali komplimente glumičinoj ljepoti i stilu.Hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica Jelena Veljača, nedavno je osvanula na naslovnici prestižnog modnog časopisa “Marie Claire”. Međunarodni je to časopis koji je prvi put izašao u Francuskoj još 1937. godine. Godinama kasnije, časopis je stekao status međunarodnog modnog magazina koji se fokusira na žene diljem svijeta, te važna pitanja. Pored toga, časopis se sastoji i od rubrika za zdravlje, modu i ljepotu.


Veljača je osvanula na naslovnici za rujan srpskog izdanja časopisa, gdje pozira u elegantnoj kombinaciji nepogrešivog spoja boja – crne i bijele. Časopis je vrlo popularan, čemu svjedoči i pitanje jedne obožavateljice koja je ispod slike napisala: “Zašto u Hrvatskoj nemamo časopise poput Harper’s Bazaara, Marie Claire?”. Veljača je na to odgovorila da “ne postoji kultura kupovanja tiska” dodajući da se “Elle prodaje u tipa 4000 primjeraka. U Srbiji, ipak, ljudi kupuju tisak. i knjige”, odgovorila je.


Rujanska je naslovnica oduševila mnoge obožavatelje koji su u komentarima davali komplimente glumičinoj ljepoti i stilu. Među komentatorima se našla i manekenka i glumica Ana Gruica, koja je ispod fotografije napisala: “Svjetski, a naše”.

“Ljepota žene koja ne prolazi, već sve više i više dolazi … jednostavno savršena”, napisao je jedan od obožavatelja. Međutim, neki su ukazali na mogućnost “photoshopa” na njezinoj naslovnici, na što je odgovorila i sama glumica.


“Ne vidim zašto bi ti smanjivali nos… al naravno, možda ne vidim od svog nosa. Baš si lijepa! Super i styling i ti i fotka, baš mi je sve perfect. Podsjetila si me na Margot Robbie”, napisala je jedna obožavateljica, na što se oglasila i Veljača. “Pa to sam napisala samo zato što mi to znaju raditi. Valjda nije perfect, a da sam mislila da se treba smanjiti, smanjila bih ga i uživo”, odgovorila je Veljača.