Čekaju pa čekaju...

Jacques Houdek imao prometnu nesreću: “Eto, to je naša prometna policija… Koga mi plaćamo!?”

Portal Novilist.hr

Foto Reuters

Foto Reuters

 Već sat i pol čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće, objavio je Jacquesov menadžer, Mihovil BekZAGREB Hrvatski pjevač Jacques Houdek doživio je danas s prijateljem prometnu nesreću u Zagrebu. Srećom, u nesreći nitko nije ozlijeđen, no kako je na Facebooku objavio Jacquesov menadžer i prijatelj Mihovil Bek, koji je bio za volanom, drugi je vozač, nakon udara u njihov automobil pobjegao s mjesta sudara.


Pozvali su policiju, no nisu očekivali u što će se to pretvoriti.


– Eto, to je naša prometna policija!!! Već sat i pol čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! Najstrašnije što se četiri puta u ovih sat i pol nitko ne javi na 192!!!
A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola. Eto, novinari, pišite o ovome i koga mi plaćamo!!! To je ‘organizacija’ posla i pomoć u nesreći?!? Sa mnom je u autu i Jacques, a ozlijeđenih srećom nema, objavio je Bek na svom Facebooku.


Na priloženim fotografijama vidi se njegov automobil i trokut postavljen za slučaj opasnosti, ali i ispis poziva iz kojih je vidljivo kada je i koliko puta zvao policiju.