Jennifer Lopez

J. Lo crvenim tepihom prošetala umotana u mašnu: Usporedili je s božićnim poklonom

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Njezin ju je zaručnik, Alex Rodriguez, pratio u klasičnom crnom smokingu.  Jennifer Lopez (50) je na dodjelu Zlatnih globusa stigla odjevena u ogromnu Valentino haljinu koja je s prednje strane imala također ogromnu mašnu. Mašna zelene i zlatne boje na haljini bez naramenica, privukla je pažnju mnogih fotografa, a Lopez je još jednom pokazala zašto je jedna od modnih ikona.


Kombinaciju je upotpunila chokerom od dijamanata i smaragda, te odgovarajućom narukvicom. Sve je zaokružila podignutom kosom koju je oblikovala u pletenice.


Page Six prenosi da su je mnogi na društvenim mrežama usporedili s božićnim poklonom, napisavši da je pravi poklon na crvenom tepihu. 


Njezin ju je zaručnik, Alex Rodriguez, pratio u klasičnom crnom smokingu.  
Osim haljine, mnogima je za oko zapela i njezina frizura. Frizer slavne glumice i pjevačice, Chris Appleton, na svom je Instagram profilu objavio nekoliko fotki na kojima možemo pažljivo pogledati punđu omotanu pletenicama.


Ispod njegovih objava, mnogi su se prisjetili filma “Dogodilo se na Manhattanu” iz 2002. godine, u kojem je Lopez glumila spremačicu. Tijekom ovog romantičnog filma, Marisa se zaljubi u bogatog političara Christophera Marshalla (Ralph Fiennes)  koji je smješten u hotelu gdje ona radi. Marshall misli da je i ona gošća hotela pa je poziva na gala večeru na kojoj se Marisa pojavljuje s neodoljivo sličnom frizurom.