Zbližio ih nogomet

Iznenadio ih sve: Ukrajinski nogometaš zaprosio novinarku na Olimpijskom stadionu

Portal Novilist.hr

Zinchenko je novinarku zaprosio na kijevskom stadionu/Foto Instagram

Zinchenko je novinarku zaprosio na kijevskom stadionu/Foto Instagram

Alex Zinchenko je pred lijepu novinarku "kleknuo" na kijevskom Olimpijskom stadionu, dok je kraj njih bilo mnogo crvenih i bijelih ružaUkrajinska nogometna reprezentacija pobjedom protiv Portugala kvalificirala se na Euro 2020., a jedan od glavnik aktera na utakmici, ali i nakon nje, bio je Alex Zinchenko.


Lijevi bek Manchester Cityja i ukrajinske reprezentacije nekoliko dana nakon velike pobjede zaprosio je svoju djevojku, sportsku novinarku Vladu Sedan, čime je iznenadio i ukrajinsku javnost s obzirom da se za njihovu vezu doznalo tek prije nekoliko mjeseci.


Jučerašnjim je fotografijama na Instagramu prikazao kako je taj trenutak i izgledao – pred lijepu novinarku je kleknuo na kijevskom Olimpijskom stadionu, dok je kraj njih bilo mnogo crvenih i bijelih ruža.
 O njihovoj vezi se počelo nagađati u lipnju kada je Zinchenko nakon utakmice protiv Srbije poljubio Vladu ispred kamera, a Ukrajinac je onda sve i potvrdio zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. 


Zinchenko je ovu sezonu važna karika Manchester Cityja mijenjajući Benjamina Mendyja koji se nakon ozljede tek vraća u pravu formu.