Doris Pinčić Rogoznica

Iza glumice i voditeljice je još jedan otrčani maraton

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramZadarska glumica Doris Pinčić Rogoznica pohvalila se na svom Instagram profilu još jednom otrčanom utrkom.


Vrijedna Doris, osim kućanskih poslova i roditeljske uloge, stiže na svakojake poslovne obaveze, ali ne izostavlja ni treninge i brigu o zdravlju.


Trčanje je također nešto u čemu Doris uživa, pa je i ove godine sudjelovala na zagrebačkoj humanitarnoj utrci »Zagreb Advent Run«.
Glumica je uspješno otrčala 10 kilometarsku utrku u kojoj e sudjelovalo više od 3150 sudionika koji su trčali središtem Zagreba.


Start utrke označili su gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te jedan od najboljih tenisača svijeta Marin Čilić. Utrka je zapravo bila podrška radu Udruge za prevenciju tumora i drugih bolesti kože “Zdravi pod suncem”.


foto: Instagram


foto: InstagramIpak, najbolje joj stoji roditeljska uloga, a koliko je veseli odrastanje njene dječice govori i nedavna fotografija preciznog mjerenja Donata, uz koju je Doris napisala: 


–  Zanemarimo moje grozne čarape i još gore papuče i fokusirajmo se na bitno. Kao prvo, braco je narastao dovoljno da može u veći bazen kad smo u toplicama. I drugo, puno važnije – braco raste u skladu s normalnim vrijednostima za svoju dob. Jako je važno redovno mjeriti rast djece u visinu, jer bilo koja anomalija u krivulji rasta može ukazivati na značajno veće probleme. Hormon rasta često je nepravedno zanemaren, a vrlo je važan gospodin.


foto: Instagram


foto: Instagram