Obiteljska atmosfera

Ivica i Elin Kostelić o dolasku blizanki i Janičinom Oskaru: “Neće nam biti dosadno”

P. N.

FOTO/elinarnars, Instagram

FOTO/elinarnars, Instagram

Dok je bračni par prisustvovao otvorenju klinike, sinove je čuvala baka.Naš poznati trofejni skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin trenutačno očekuju blizance. Njihovi sinovi Ivan (5) i Leon (3.5) tako će na proljeće slijedeće godine dobiti dvije sestrice. 


Iako se rijetko pojavljuju u javnosti, bračni par Kostelić u utorak je stigao na ekskluzivno otvorenje poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju i sportsku medicinu “Kaliper” pod vodstvom doktorice Nataše Desnice, službene liječnice hrvatske skijaške reprezentacije. 


“Još nije nikakvo kritično stanje u obitelji Kostelić. Pazimo da se Elin previše ne napreže i čekamo dolazak bebica”, kazao je za Dnevnik.hr Ivica, dok je Elin rekla da se dobro osjeća. “Nama je lijepo što dolaze dvije curice, ali na kraju krajeva nije nam bitan spol, samo da je sve u redu”, poručuje Elin. 
“To mi je iznimno važno jer je to jedan specifičan način života i ne razumiju ga svi. Dobro je ako su oba partnera sportaši ili bivši sportaši, to pridonosi razumijevanju i boljoj kvaliteti veze”, ističe Ivica.


Dok je bračni par prisustvovao otvorenju klinike, sinove je čuvala baka. “To je sigurno veliki tulum. Klinci su veliki veseljaci, a čini mi se da će i Janičin sin Oskar biti takav, vrlo je aktivno dijete. Neće nam biti dosadno”, zaključuje Ivica za Dnevnik.hr.