Vortex krstarenje

Iva Todorić sa Chanelovim naočalama objasnila kako uštedjeti 17.000 kn za krstarenje s Anom Bučević

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot YouTube

Foto Screenshot YouTubeZavršilo je još jedno vortex krstarenje Ane Bučević, a na YouTubeu je objavljen video u kojem se njene polaznice, uključujući i Ivu Todorić osvrću na ovo sedmodnevno iskustvo, koje se plaća 17.000 kuna po glavi.


– Odlazimo s jednog bajkovitog mjesta, ovog broda na kojem se nalazi 40 ljudi iste vibracije, istih želja, istih snova, želja za edukacijom, rekla je Bučević.


Iva Todorić tvrdi da joj je još lanjsko krstarenje pomoglo da u godinu dana poboljša život.
– Što se meni u godinu dana izdešavalo, što sam poželjela sam i ostvarila, sve se desilo samo iz jednog razloga – sve ono što sam naučila, prvo na predavanjima, a onda na prošlom Vortex Cruiseu, usvojila sam i počela primjenjivati, rekla je, prenosi Index.


Osvrnula se i na cijenu od 2.300 eura, odnosno oko 17.000 kuna koliko košta tjedan dana ovog ‘vortex krstarenja’.


– Reći će netko da to puno košta – to puno košta, ako ideš iz perspektive da jednostavno ulažeš u neke stvari koje su ti možda nebitne. Možeš cijelu godinu štedjeti da dođeš na ovakvo mjesto, a vjerujte, nakon toga, druge stvari postanu vam jeftine i možete si puno više priuštiti jer počnete prvo kreirati pa onda manifestirati stvari za koje ste nekad mislili da su nemoguće.


Vjerujte, sve je moguće jer sve je u vama, jer kad počnete biti kormilar svoga života, ništa vam nije nemoguće. Ana, hvala ti što si bila još bolja nego prošle godine. Prošle godine nisam mogla pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi, rekla je Todorić.


Da se nju pita, kaže, cijeli bi život išla na Vortex krstarenja.