Doron Medalie

Indira Levak uoči Dore otkrila: Autor njezine pjesme već ima jednu pobjedu u “džepu”

P. N.

FOTO/Zadarski list

FOTO/Zadarski list

29. veljače se bira pjesma koja će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu.Desetak nas dana dijeli od glazbenog natjecanja kojim se odlučuje tko će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Veliko glazbeno natjecanje se ove godine održava u Nizozemskoj, a opatijska sportska dvorana se početkom izgradnje priprema za Doru.


HRT je nedavno objavio potpun popis svih izvođača među kojima je i Indira Levak (46). Bivša članica popularne grupe Colonija, nastupit će s pjesmom “You Will Never Break My Heart”. Pjevačici je ovo drugi nastup na Dori, a nedavno je otkrila i tko joj se pridružio u stvaranju pjesme.


“Ovo je Doron Medalie. Prije dvije godine je pobijedio za Izrael na Eurosongu, kao autor pjesme ‘Toy’. Sretna sam sto je upravo on nase pojacanje kao koautor pjesme ‘You Will Never Break My Heart’, koju smo napisali Branimir i ja! 29.02. tim Indira će razvaliti pozornicu! Mi smo spremni! Tko će glasati za nas?”, napisala je na svom Instagram profilu kraj objave videozapisa.
Doron Medalie je autor pjesme koja je prije dvije godine pobijedila na Eurosongu. Ovaj je izraelski tekstopisac, skladatelj i umjetnički voditelj uz Stava Begera, napisao pjesmu “Toy” koju je izvela pjevačica Netta i pobijedila na prestižnom glazbenom natjecanju u Portugalu.


Njezina je objava naišla na podršku obožavatelja pa su mnogi već sada objavili da će glasati baš za nju.


“Svi glasamo za tebe, a ako ti ne odeš na Eurosong i ne pobijediš onda nema te osobe koja će nam donesti kući pobjedu!”, “Idemo u Rotterdam!” i “23 godine imam želju vidjeti te na pozornici Eurosonga i nadam se da će mi se ove godine ta želja napokon ispuniti! Indira Forza uz tebe smo!”, sam su neki od komentara ispod objave popularne domaće pjevačice.