Holivudska diva

I dalje izgleda nevjerojatno: Sharon Stone se 30 godina nakon kultne scene slikala u istoj pozi

P. N.

Foto Vogue / Instagram

Foto Vogue / InstagramSharon Stones nakon 30 godina za Portugalski Vogue pozirala je ponovno u istim pozam,a u kojima se našla kao Catherine Trammell u erotskom trileru “Sirove strasti”, gdje je glumila Michaelom Douglasom.


Holivudska diva za potrebe ovog snimanja pozirala je u toplesu ne skrivajući ni ostatak svog tijela. Na fotografijama koje je objavio modni časopis, obnažena ponosno otkriva svoju ljepotu i to u svojoj 61. godini života.

Legendarna scena ispitivanja iz 1992. godine pred detektivom Nickom Curranom, kojeg je glumio danas 74-godišnji Michael Douglas, svima je ostala u jasnom sjećanju.


Sudeći po fotografijama Sharon je ostala jednako hrabra i zavodljiva kao i onda. Baš kao što je tada Catherine Trammell kazala “nemam što skrivati”, tako je i danas glumica spremno stala pred fotoobjektiv. 


SSharon trenutačno snima seriju za Netflix, “Ratched”, adaptaciju romana Kena Keseya “Leti iznad kukavičjeg gnjezda”.Podsjetimo se kako je Sharon jedna od glumica s najvišim IQ-om u Holivudu.


Glumica danas živi sama nakon što se dvaput razvela. Majka je trojice usvojenih sinova, a jednom svojem intervjuu izjavila je:


– Samohrana sam majka troje usvojenih sinova. Bila je velika privilegija mog života da ih podignem.