Ellina majka

I baka Danijela Dvornik veseli se prinovi u obitelji: ‘Bit će baš veselo i uzbudljivo’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram“Volim svoj život i sve ono što se događa u njemu, ono što kontroliram i ono što ne mogu kontrolirati. Prije mnogo godina, vjerojatno bi se više nervirala a sada sve prihvaćam sa lakoćom, opušteno, jer znam da je sve nerješivo – rješivo. Godine mi daju neku posebnost i jednostavnost u svemu, pa zaista uživam u svojim pedesetima. I kad bih mogla, ostala bih u njima, zarobljena do kraja života. Ne treba mi mlado i vitko tijelo, ne treba mi ni luda glava koja ne zna što hoće, ni glatka koža bez bora, ni saznanje i uvjerenje da sve znam, a zapravo ništa ne znam.


Sad sam ja, ja. U svoj koži, koju volim i cijenim, sa svojom glavom koja napokon zna što hoće i želi, sa tijelom kojeg volim i poštujem, jer me služi najbolje što može. Najvažnije od svega je MIR, mala riječ a toliko moćna, koja sve to drži u jednom balansu Naravno, tu je i zdravlje. To me čini zadovoljnom i sretnom ženom, prijateljicom, majkom, bakom… Veselim se novoj bebuši koja će ući u naše živote, bit će baš veselo i uzbudljivo – napisala je Danijela Dvornik na svom Instagramu nakon što je saznala kako će uskoro ponovno postati baka.


Njezina kći Ella jutros je objavila kako sa suprugom Charlesom Pearcem čeka drugo dijete, a baka Danijela koja je zasigurno novosti saznala i ranije, spremno se nadovezala na sretnu vijest.

Danijela svoju jedinicu u svemu podržava, a  unučicu naprosto obožava i veseli se svakom zajedničkom trenutku kojeg provodi s njom.


Uskoro će Danijela biti prava prezaposlena baka, jer zasigurno će Ella, uspješna blogerica, trebati pomoć u prvim mjesecima nakon rođenja druge bebe.