Slavna komičarka

Htjela je obline kao Kim Kardashian: Roseanne “nadogradila” stražnjicu, a sada želi još jedan zahvat

P. N.

FOTO/Instagram, @roseannebarr

FOTO/Instagram, @roseannebarr

Do sada je priznala da se podvrgnula zatezanju lica, operaciji nosa, smanjenju grudi, zatezanju trbuha, te ugradnji srčane premosnice. Komičarka i glumica Roseanne Barr (66) koju pamtimo po ulozi u istoimenoj seriji, za DailyMailTV je otkrila da se podvrgnula operacijskom zahvatu. Uklonila je salo iz trbuha i dala ga premjestiti u stražnjicu, jer je “nezadovoljna svojim oblinama”.


“Slaba sam na stražnjice jer u cijelom životu nisam imala stražnjicu i uvijek sam se osjećala zakinutom. Kada vidim Kardashianke i mlađe žene, pomislim – možda bih i ja mogla imati takvu stražnjicu”, rekla je Barr.


Obožavatelji već duže vremena špekuliraju da su se Kim i Khloé Kardashian te njihova mlađa sestra Kylie Jenner, također podvrgnule tretmane u kojem im se masno tkivo premještalo, da bi stvorile vlastite obline. Niti jedna od navedenih sestara nikada nije službeno to priznala. 
S druge strane, Barr nije imala problema izjaviti što se dogodilo s njezinim tijelom. 


“Bila sam na jednom zahvatu gdje mi se ‘isisalo’ masno tkivo iz trbuha i zatim stavilo u stražnjicu jer sam htjela vidjeti kako bi to izgledalo, da moja stražnjica ima oblik. U osnovi, imam pukotinu u leđima”, priznaje Barr koja nikada nije skrivala vlastite plastične operacije.


Do sada je priznala da se podvrgnula zatezanju lica, operaciji nosa, smanjenju grudi, zatezanju trbuha, te ugradnji srčane premosnice. Izjavila je i da je spremna podvrgnuti se novom zahvatu: “Sada želim struk. Nemam struk”, prenosi Page Six izjavu komičarke.