Jennifer Aniston

Holivudska miljenica izgledom iznenadila obožavatelje: “O moj Bože, stari li ona unazad?”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"Bez obzira na godine, ona je još uvijek jedna od najljepših žena", stoji u komentaru ispod objave.Hollywoodska miljenica i glumica Jennifer Aniston (50) zablistala je na listopadskoj naslovnici časopisa InStyle. Američki je časopis napravio seriju fotografija glumice na kojima je utjelovila stil šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća.


Jedna je fotografija izazvala lavinu oduševljenih reakcija i na desetke tisuća “lajkova”. Riječ je o fotografiji na kojoj je Aniston utjelovila francusku glumicu, producenticu i model, “bombu” iz šezdesetih – Catherine Deneuve. 


“O moj Bože, stari li ona unazad?”, komentirao je jedan obožavatelj ispod fotke objavljene na Instagram profilu časopisa InStyle. “Je li uopće stvarna?”, “Niti jedna bora…nevjerojatno”, “Od svih pet naslovnica, ova mi je najdraža” i “Bez obzira na godine, ona je još uvijek jedna od najljepših žena”, samo su neki od oduševljenih i iznenađenih komentara.
Aniston doista posjeduje bezvremensku ljepotu, a jedinu stvar koju ne želi prihvatiti je – siva kosa. “Neću lagati – ne želim sivu kosu”, rekla je glumica u intervjuu za naslovnicu. Priznala je i da će “do samoga kraja” redovito posjećivati svog frizera jednom mjesečno. Aniston je ove godine napunila pedesetu godinu života, ali kaže da se ne osjeća drugačije, prenosi News.


FOTO/jennifer_aniston_the_official/Instagram


FOTO/jennifer_aniston_the_official/Instagram“Pedeset je bilo prvi put da sam pomislila – evo ga i taj broj. Ne znam što je to, jer se ne osjećam drugačije”, priznala je Aniston, dodajući da se fizički osjeća nevjerojatno i da smatra “čudnim” što joj ljudi prilaze i govore da “izgleda lijepo za svoje godine”.


FOTO/jennifer_aniston_the_official/Instagram


FOTO/jennifer_aniston_the_official/Instagram“Misli da moramo uspostaviti neke manire oko takvog dijaloga”, kaže glumica, dodajući da osjeća kako sve drži pod kontrolom. “Ženama se nikada ne dozvoljava da imaju moć. Moć mi danas izgleda seksi, kao i inteligencija žene, te koliko je sposobna i kreativna”, rekla je Aniston za InStyle.


FOTO/jennifer_aniston_the_official/Instagram


FOTO/jennifer_aniston_the_official/Instagram