Brangelina

Hoće li doći do obrata: Angelina Jolie voljela bi opet pokušati s Bradom Pittom?

P. N.Hoće li najpopularniji par Hollywooda – Brad Pitt i Angelina Jolie – ponovno biti zajedno?! Najnoviji obrat donosi vijest kako je glumica Angelina promijenila stav i ne želi više razvod.


Celebrity brakorazvodna trakavica između najpopularnijeg glumačkog para Hollywooda započela je 2016. godine kad je razvod zatražila Angelina. Buran spor razvlačio se medijima, a Brad je u međuvremenu viđen s nekolicinom žena za koje se pretpostavljalo da nešto znače u njegovom životu.


Prema zadnjim naklapanjima, Angelina je voljna nastaviti gdje su stali te glasine govore kako bi voljela da ponovno budu obitelj i kako nije spremna na život bez Brada.
Navodno je i odugovlačenje brakorazvodne parnice zapravo samo način da Angelina dobije na vremenu i privoli Brada na povratak. Glumac, međutim, navodno nije nimalo zainteresiran za ostanak u vezi s Angelinom, a ponajmanje u braku. Sve što želi je imati korektne odnose zbog djece i ništa više od toga. 


Par je zajedno proveo deset godina, osam u vezi i dvije u braku te ima troje biološke djece – 12-godišnju Shiloh i 10-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, te troje posvojene – 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Zaharu.