Sve što vibrira

Hiperseksualna Elysia masturbira deset puta dnevno: ‘Nema muškarca koji to može bolje od vibratora’

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramKad sam imala 13 godina nisam imala seksualne igračke pa sam umjesto toga koristila kućne potrepštine – masažere, četkice za zube, sve što vibrira – otkrila je Elysia iz Buxtona u Velikoj Britaniji, samohrana majka koja se danas može pohvaliti zavidnom kolekcijom vibratora, dilda i drugih seksualnih igračaka.


Prvu seksualnu igračku kupila je u dobi od 17 godina, a sada je spremna potrošiti i 100 funti na jedan gadget.


Elysija je majka šestogodišnjeg sina, kojoj je zbog brige o sinu preostajalo premalo vremena da se pozabavi svojim ljubavnim i seksualnim životom. Interes za igračke počeo je spontano, a danas je njezin život gotovo nezamisliv bez njih.
Zbog toga muškarci koji uđu u njen život prosvjeduju i smatraju kako bi tu svoju strast trebala smanjiti ili još bolje sasvim je se riješiti. Elysini partneri ponekad se žestoko bore protiv ove njene navike.No, Elysija se ne da, pa je svojim muškarcima jasno dala na znanje svoj stav:


– Momci moraju prihvatiti kako će sve što je s baterijom uvijek obaviti posao brže i učinkovitije. Jedan muškarac s kojim sam se viđala bacio je moj vibrator kroz prozor tijekom svađe. Nije mu se svidjelo to što sam koristila svoje igračke dok sam bila s njim.


Elysia sebe smatra hiperseksualnom, te objašnjava kako bi teško pronašla muškarca koji može odgovoriti na njezin »seksualni apetit«.


Elysia otkriva kako ponekad masturbira i do deset puta dnevno, a to je svakako previše za svakog muškarca. Bez orgazma Elysija se frustrirano:


– Ako ne doživim orgazam osjećam se pomalo ćudljivo, a što više koristim svoje igračke, to više postajem ovisna.


Osjećaj opisuje sličnom onim o ovisnosti o cigaretama. Također priznala je kako su joj vibratori zamijenili seksualni život. Ona uživa u istraživanju tijela s igračkama, jer tada je zajamčen orgazam.Elysija nema osjećaj da nešto propušta. Stvarna veza sa muškarcem joj ne nedostaje, uostalom igračke joj nikada neće slomiti srce.


– Igračke ne sude mom golom tijelu. Osjećam se samosvjesno i sigurno. Igračke me ne mogu ni prevariti, a ni slomiti srce. S njima sam sasvim sigurna.


Kako bi svoju strast podigla na novu razinu Elsyia je napravila i internetsku stranicu pod nazivom Betsy Boudoir, gjde prodaje donje rublje i igračke u rasponu cijena od 3 do 120 funti, gdje je i napisala:


– Vjerujem da je osjećati se seksi stanje uma, a to svi zaslužujemo, osjećati se kao najseksi verzija sebe…


Ljubav prema sebi je nužnost.