2Cellos

Hauser objavio nastup 2Cellosa uz pratnju legendarnog rockera: “Vi ste legende!”

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikipedia

FOTO/Wikipedia

Prema objavi na Hauserovom Instagramu nastup se održao u Rimu, a prema reakcijama na društvenim mrežama, publici će svakako ostati u sjećanjuViolončelist Stjepan Hauser je nedavno na svom Instagram profilu objavio video nastupa s rock legendom, Stevenom Tylerom (71). 2Cellosi su oduševili publikom svirkom uz kultni hit grupe Aerosmith “Walk This Way” dok je Tyler pjevao. 


Hauser je uz objavu napisao: “Rasturamo Aerosmithov klasik s kim drugim, nego s Čovjekom osobno.” Nako objave videa, nisu izostali komentari koji pohvaljuju fantastičan nastup. Među komentarima pohvale na račun Hausera i Šulića, nisu izostale niti pozitivne reakcije na Tylera.


“Od Aerosmitha znam od prve do zadnje note, a Tylerov koncert je jedini na koji želim otići. Zvuči savršeno uživo. I budimo realni, čak je u ovoj konfiguraciji dominantan. Savršeno.” napisala je oduševljena obožavateljica.

“Bojao bih se da će Steve Tyler oštetiti violončelo dok maše s mikrofonom toliko blizu instrumentima.” zaključio je jedan korisnik, a drugi dodao: “2Cellosa su bili brilijantni kao uvijek, ali u zbilja drugačijem glazbenom svemiru. Nije bilo potrebe za Stevenom Tylerom.”