Škakljiva pitanja...

Harry Styles odbio odgovoriti na pitanje bivšoj i umjesto toga u usta stavio – spermu bakalara

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Kako su uopće izvadili spermu iz bakalara? - pitao se Styles prije nego što je svoj odabir stavio u ustaHarry Styles gostovao je u utorak kod Jamesa Cordena u emisiji “The Late Late Show”, a već standardno je morao sudjelovati u igri “Spill Your Guts or Fill Your Guts”, piše Variety. U igri poznata osoba mora ili odgovoriti na škakljivo pitanje ili popiti neko odvratno piće. U ovome slučaju, Styles je odlučio kako je bolje da neke stvari ne otkriva javnosti…


U igri mu je društvo pravila bivša djevojka Kendall Jenner, a međusobno su si postavljali osobna pitanja. Ukoliko nisu htjeli odgovoriti, mogli su pojesti ili popiti ono što je ispred njih, ali to na njihovu žalost nisu bile fine delicije.


Jenner je prvo odgovorila kako je od njezinih sestara najgori roditelj Kourtney Kardashian, a nakon toga je Styles trebao reći koja je njegova pjesma napisana upravo za Kendall. Gledatelji su na to pitanje ostali uskraćeni jer je pjevač odlučio popiti – spermu bakalara. 
– Kako su uopće izvadili spermu iz bakalara? – pitao se Styles prije nego što je svoj odabir stavio u usta. Ipak, spermu nije progutao već ju je brzo ispljunuo u kantu koja je stajala pored njega, a to možete i pogledati u videu.   Britanac je kasnije priznao i kako mu se znalo dogoditi da makne s programa emisiju “Keeping Up With The Kardashians” jer mu bude predosadna.