Ljubav je rođena u showu The Voice

Gwen Stefani i Blake Shelton uskoro bi mogli i pred oltar

Portal Novi list

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Par je zajedno od 2015.Došao  je trenutak kojeg su čekali obožavatelji američkog The Voicea – Gwen Stefani i Blake Shelton se vjenčavaju!


@blakeshelton da, molim te!”, Stefani je napisala ispod slike na kojoj su ona i Shelton u ljubavnom zanosu, a ona pokazuje prsten.


View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Dvoje članova žirija popularnog showa koji su postali partneri zaručili su se, što znači da je na pomolu veliko vjenčanje. Stefani i Shelton su u vezi od 2015. godine, nedugo nakon što su se razveli (Stefani od Gavina Rossdalea i Shelton od Mirande Lambert). Stvari su se od tada počele razvijati u romantičnom tonu i svi su se složili da u njihovoj ljubavi uistinu cvjetaju ruže. Shelton sjajno snašao u roditeljskoj ulozi njenim sinovima Kingstonu (14), Zumi (12) i Apolonu (6).


“Najbolje za mene, sebično, jest otkrivanje dijela sebe za koji nikada zapravo nisam znao da je tamo. To je definitivno instinkt koji se pokreće “, rekao je Shelton za People 2017. godine.


Taj bi instinkt mogao uskoro dobro doći. Stefani i Shelton u potrazi su za surogat majkom.


Ako na svijet ipak dođe beba, to će biti prvo Sheltonovo biološko dijete. “Oni su u završnoj fazi izbora žene koja će roditi njihovo dijete. Gwen je izuzetno važno da Blakeu da biološko dijete, a Blake je tako uzbuđen ”, rekao je izvor za Us Weekly.