Crowdfunding

Grudi joj nisu rasle od 8. godine, došla je na genijalan plan kako da ih poveća sebi i drugima

Portal Novi list

Foto Screenshot TikTok

Foto Screenshot TikTok

Nismo sve obdarene, ali imamo mozgove i ako ih udružimo, shvaćate li koliko sisa bismo sve mogle dati jedne drugima, napisala je Hailey Marie.Nadala se da će joj grudi postati sve veće kako bude starija, no to se nije dogodilo. Hailey Marie požalila se na TikToku da nosi istu veličinu grudnjaka kao kad je imala osam godina.


“Ako vidite ovo i veličina vašeg grudnjaka se nije promijenila od prvog grudnjaka koji ste kupili kada ste imali osam godina, ovo je za vas”, rekla je Marie, prenosi The Sun.


Noseći čipkasti grudnjak i tajice za teretanu visokog struka, Hailey je dodala: “Što sam veća, mišićavija, starija, one postaju sve manje. Ne šalim se, to je j*beno smiješno”.


Genijalna ideja
A Hailey je imala genijalnu ideju kako pomoći sebi i drugim ženama s malim grudima koje žele nešto učiniti po tom pitanju.


@_haileyjay TIKTOK BOUGHT MY BOOB JOB 😭💛 #greenscreen ♬ original sound – Hailey Marie

“Mislim da je krajnje vrijeme da se svi okupimo”, nastavila je.


“Jasno je da nismo sve obdarene, ali imamo mozgove i ako ih udružimo, shvaćate li koliko sisa bismo sve mogle dati jedne drugima?


Sve što tražim je da mi 10.000 ljudi pošalje po jedan dolar, kako bismo mogli pokrenuti ovu k*čku


Sljedeći mjesec ćemo poslati novac drugoj djevojci – ona će dobiti nove grudi… Božić više ne dolazi samo jednom godišnje.”


Plan joj je uspio


I njezin je plan uspio jer je prikupila 7.000 dolara u roku od nekoliko tjedana, pa se odlučila prijaviti za operaciju grudi.


Hailey se u ožujku vratila na TikTok kako bi pokazala rezultate operacije u laskavom kaki bikiniju.


@_haileyjay Took me an entire year to complete this , don’t let me down #surgerytiktok #beforeandafter #bikini #mybofymychoice ♬ original sound – Hailey Marie


Međutim, dok je osmijeh na njezinom licu pokazivao da je oduševljena promjenama koje je to učinilo u njezinu životu, trolovi su brzo inzistirali da im je draže kako je prije izgledala.


“Eh, više mi je bio ljepši prijašnji izgled”, napisao je jedan.


Dok je drugi dodao: “Prije je bilo bolje.”


No, neki komentatori su pohvalili njen novi izgled: “Vidim puno komentara da ‘je prije bilo bolje’, ali jednostavno volim energiju koju imate poslije.”


Drugi je napisao: “Izgledate fantastično u oba smjera! Drago mi je da ste sigurniji i da se osjećate dobro u svojoj koži! Držite se, gospođice”.