Neopisivo

Grašo i Hana odabrali ime za kćer, Danijeli je moralo zvučati šokantno. Evo kako se oglasila

Portal Novi list

Danijela Martinović / Foto Screenshot Instagram Danijela Martinović Official

Danijela Martinović / Foto Screenshot Instagram Danijela Martinović Official

Dobro je poznato da je Danijela upravo ovo ime još godinama ranije spominjala kao jedno od najdražih.Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić Grašo svoju curicu odlučili su nazvati Alba, a ovo otkriće moralo je zvučati šokantno za Grašinu bivšu dugogodišnju parnericu Danijelu Martinović.


Naime, dobro je poznato da je Danijela upravo ovo ime još godinama ranije spominjala kao jedno od najdražih. Godine 2014. pričala je o tome kako je s Petrom odabrala imena za djecu.


Najveća želja u životu


“Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce.
Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.


Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce.


Ali, kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije”, izjavila je tada Danijela Martinović, prenosi Dnevnik.hr.


Slatko iščekivanje


Njena tada najveća želja nije se ispunila, a čini se da se i Graši ime Alba toliko svidjelo da je sad s Hanom tako odlučio nazvati svoju kćer.


Nakon što je saznala za ovu Grašinu odluku, Danijela Martinović oglasila se na društvenim mrežama.


Objavila je fotografiju na kojoj pozira u moru, uz poruku: “Trenutak u vječnosti. Neopisivo”.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)Valja napomenuti da je “Neopisivo” naziv Danijelina 13.-og studijskog albuma. Kako bilo, Grašo i Hana sad su u slatkom iščekivanju svoje djevojčice, a porod se očekuje 23. srpnja.


Grašo neće biti na porodu


RTL Exkluziv piše da Grašo neće biti na porodu, jer istog dana nastupa na Fusion festivalu u Splitu.


Ondje nastupa i njegov svekar Tonči, dok je Ivan Huljić art direktor Fusion festivala.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)“I jedno i drugo dijete su mi se rodili, ja sam bio na bini. Imam neki blagi osjećaj da bi se to moglo i ovaj puta desiti”, rekao je Tonči Huljić za RTL Exkluziv.


Podsjetimo, Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se 19. veljače u splitskoj crkvi svetog Dominika, a očekuje se da će ovih dana useliti u Grašin renovirani stan.