Gotova romansa

Gotova romansa popularne pjevačice i reality zvijezde iz “Savršene nevjeste”: Bila je vrlo kratka

P. N.

FOTO/Demi Lovato, Instagram

FOTO/Demi Lovato, Instagram

Veza je započela prije mjesec dana, a romansa je završila vrlo brzo.Romantika između pjevačice Demi Lovato i reality zvijezde showa “Savršena nevjesta”, Mikeom Johnsonom. Veza je započela prije mjesec dana, ali ova je kratkotrajna romansa završila vrlo brzo jer je “otišla svojim tokom”, prenosi MSN.


“Njihova veza se raspršila i ne viđaju se više, niti si šalju poruke kao što su to činili prije. Ništa se nije dogodilo, samo je sve otišlo svojim tokom. Demi je u jednom trenutku bila zainteresirana za Mikea, ali to je bilo kratkotrajno. Nije s njim niti planirala hodati ozbiljno”, kaže izvor.


S druge strane, čini se da Mike još gaji nadu u romantičnu vezu s popularnom pjevačicom.
“Mike se nada drugoj šansi. Za sada mu odgovara što su samo prijatelji”, kaže izvor za E!News, a prenosi MSN.


Par je započeo vezu u rujnu, a Johnson je priznao da se pjevačica “dobro ljubi”.


“Otišli smo na više od jednog spoja. Sviđaju mi se njezine tetovaže kojih oboje imamo puno i vrlo se dobro ljubi. Za mene, skroz sam oko nje, a ona je definitivno agresor. To mi je stvarno seksi. Volim to.”, kazao je.


Priznao je da mu se ne sviđa veza pod svijetlima reflektora iako zna da to puno teže pada pjevačici. “Iskreno, osobno mi se to ne sviđa. Vrlo sam privatan u vezi svojih veza. Ali i ona je pod svijetlom i zato sam rekao da je vrlo ponizna i da o njoj mislim sve najbolje, jer se može nositi s ovim sra***. Ne mogu ovo čak niti zamisliti iz njezine perspektive. Džentlmen sam. Neću ljubiti i onda o tome pričati”, zaključuje.