Kako to izgovoriti

Goran Višnjić nasmijao videom s Drew Barrymore u kojem glumi pukovnika srpske vojske

P. N.

Izvor: Screenshot/Instagram

Izvor: Screenshot/InstagramGorana Višnjića uskoro ćemo moći pogledati u odori hrvatske vojske u filmu i seriji ˝General˝. Film bi trebao biti spreman za festival u Puli, a serija za ekraniziranje na jesen.


Glumca s holivudskom adresom moći ćemo gledati i kao srpskog pukovnika Dobrivoja Poplovića kojeg glumi u četiri epizode američke serije ‘Santa Clarita Diet’.


U horor komediji Drew Barrymore i Timothy Olyphant glume bračni par Sheilu i Joela Hammonda čiji se život preokrene kada se Sheila zarazi virusom od kojeg postane zombi.
U prijašnjim sezonama otkriveno je kako je virus došao iz fiktivnog grafa Pozica u Srbiji.


Višnjić je na Instagramu podijelio video isječak scene s Drew Barrymore i nasmijao mnoge, a čini se da je i Drew Barrymore jedva izdržala da se ne pukne od smijeha na Višnjićevu izvedbu. 


Naime, vidno iznervirani Višnjić u kratkom klipu ponavlja ime lika (Dobrivoje Poplović) aludirajući da ga i nije tako teško izgovoriti, što naravno i nije baš tako sa slavenskim imenima.


Glumac Henry Simmons mu je napisao da on ne bi niti jednom mogao izgovoriti ˝Dobrivoje Poplović˝.


Fanovi su ga pitali je li mu uspjelo iz prve. Odgovorio je da se radilo o improvizaciji te da nije znao da im se svidjelo i da su scenu zadržali u seriji.