Kristen Wiig

Glumica za dodjelu Oscara odabrala neobičnu haljinu pa je sada uspoređuju s – lazanjom

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

 Najviše je puta uspoređena s lazanjom i paštom.Kristen Wiig (46) je itekako ostavila traga na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Glumica se pojavila u kričavo crvenoj haljini poprilično neobičnog dizajna. Iako je teško zasjeniti blještavilo Hollywooda koje prije ove prestižne ceremonije šeta crvenim tepihom, Wiig je itekako uspjela.


Page Six prenosi da je njezina kreacija djelo modne kuće Valentino koju je kombinirala s crnim dugačkim rukavicama. 


FOTO/REUTERS, Kristen Wiig


FOTO/REUTERS, Kristen Wiig

Trenutak za pamćenje dogodio se kada je glumica stupila na pozornicu uz Mayu Rudolph da bi uručila nagradu za najbolji produkcijski dizajn te najbolji dizajn kostima. Nagradu u prvoj kategoriji odnio je film “Once Upon a Time … In Hollywood”, a u drugoj mnogima omiljeni klasik u novom izdanju, “Little Woman”.


Modna kombinacija glumice zasjenila je sve i postala trend na društvenim mrežama. Gledatelji su zaključili da se od njezine haljine jednostavno ogladni pa su krenule mnoge usporedbe. Najviše je puta uspoređena s lazanjom i paštom, a netko je zaključio i da nalikuje na morsko biće.“Kristen Wiig izgleda poput ribe koju ćemo tek otkriti”, “Nisam znala da je Kristen Wiig 40 posto Annie Lennox” i “Kristen Wiig izgleda kao da je na audicji za Sebastijana povodom iduće produkcije Male sirene”, samo su neki od komentara na Twitteru.