Charlize Theron

Glumica šokirala fanove: Dostupna sam za ‘dejtanje’, mora imati bradu i svakako mi mora raditi ovo

P. N.Dobitnica Oscara, koja bez sumnje može imati muškarca kojeg poželi , godinama je već “single”. No, čini se kako se stvari mijenjaju, ili se Charlize Theron samo dobro zabavlja sa svim potencijalnim zaodnicima.


U posljednjim izjavama 43-godišnja južnoafrička glumica izjavila je kako je “šokantno dostupna za dejtanje! Navodno je spremna za “ljubav svog života”, a svog idealnog muškarca opisala je kako bi trebao imati bradu i kako bi je trebao nasmijavati.


– Počinjem se emocionalno otvarati da možda pronađem ljubav svoga života.

Charlize, je nakon dvogodišnje veze sa Seanom Pennom, od 2015. godine sama. Navodno joj se sviđaju muškarci poput Brada Pitta, Ryana Reynoldsa i Keanua Reevesa.


Nakon što je osvojila Oskara, Charlize je odlučila manje raditi i više se posvetiti odgoju svoje dvoje posvojene djece, sedmogodišnjeg Jacksona i trogodišnju Augustu.


Zanimljivo je kako je njezin sin Jackson jednom rekao: “ja nisam dječak”, nakon čega ga je glumica odlučila odgajati kao djevojčicu.


Jednom je za medije i izjavila: ‘Eto! Imam dvije lijepe kćeri koje, kao i svi roditelji, želim zaštititi i želim ih vidjeti kako napreduju. Oni su rođeni onakvi kakvi jesu i njihovo je da budu što žele, ja o tome ne odlučujem. Moj roditeljski posao je da volim i da im pružim sve što im je potrebno kako bi što bolje ostvarili svoje osobnosti.