Bezvremenska ljepota

Glumica oduševila obožavatelje u seksi bikiniju: “Ti si kao kvalitetno vino – s godinama si sve bolja!”

Portal Novilist.hr

Foto Instagram

Foto Instagram

Glumica je zapalila društvene mreže reklamirajući novi bikini iz vlastite ljetne linijeGlumica i model Elizabeth Hurley (53) unatoč godinama ima što pokazati. Na Instagramu je objavila fotku u prekrasnom i jednostavnom zelenom bikiniju koji fantastično stoji njezinoj zavidnoj liniji. 


Za veći efekt, Hurley je preko kupaćeg stavila omiljeni ljetni detalj – kaftan. Glumica je uz objavu napisala: “Nježno svijetlo i svjetlucavi bikini”. Kupaći kostim stiže iz njezine linije koja nosi naziv Elizabeth Hurley Beach, a prodaje se za cijenu od oko 720 kuna. Na objavu, njezinih milijun pratitelja nije ostalo ravnodušno. Ispod slike se nižu komentari koji hvale njezinu bezvremensku ljepotu, modni ukus, ali i fantastičnu građu kojoj zavide i mnogo mlađe pripadnice ljepšeg spola.
“Curo, ti si kao kvalitetno vino – s godinama si sve bolja”, “Draga, još uvijek izgledaš tako mlado i vibrantno” i bezbroj puta ponovljene riječi poput “seksi” i “prekrasna”, samo su neki od komentara na Instagramu. 


Hurley je dan prije podijelila potpuno drugačiju fotografiju. Prezentirala je nagradu na utrkama u Cheltenhamu, a za prigodu je obukla elegantni kaput od tvida s krznenim ovratnikom i moderan crni šešir s preslatkim ružičastim cvijetom. Zvijezda serije “Royals” svakako dokazuje da se u trenutku može transformirati iz elegantne engleske dame u seksi modela za kupaće kostime.