Hilary Duff

Glumica nakon jezivog incidenta sa sinom, želi postrožiti zakone o fotografiranju

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Duff kaže da se zbog situacije osjećala vrlo neugodno.Hilary Duff (32) je pozvala na promjenu zakona nakon “jezivog” incidenta na utakmici njezinog sina, prenosi E!News. Glumica i pjevačica je na svom Instagram profilu objavila video u kojem se suočila s fotografom koji je fotkao djecu na igralištu.


“S kime ste ovdje?”, pitala je Duff muškarca koji nije potvrdio čime se bavi. “Znate li ikoga iz momčadi? Možete li prestati fotografirati djecu, molim vas?”, upitala je na što joj je muškarac odgovorio. “Ovo je legalno”.


Duff kaže da se zbog situacije osjećala vrlo neugodno. Incident je otkrila kasnije navečer, rekavši pratiteljima na društvenim mrežama da ima nekoliko rečenica o svemu što se dogodilo.
“Da vam budem iskrena, nisam čak niti sigurna da je muškarac 100 posto paparazzi. Mogao je biti neki normalan tip, prepoznajem većinu paparazza koji me svakodnevno fotkaju, ali ovoga nisam nikada vidjela”, kazala je u seriji kroz priče na Instagramu.


Duff je objasnila obožavateljima da je isprva pomislila da je muškarac član obitelji nekog od malih igrača suprotne ekipe. No, kaže da se osjećala čudno jer je muškarac bio bliže njihovoj djeci nego ijedan roditelj koji je pratio utakmicu. Dodaje da je fotkao djecu oko pola sata nakon čega je otišla upitati druge roditelje znaju li tog čovjeka.


“Nitko ga nije znao. To je vrlo frustrirajuće. Na kraju sam nazvala policiju jer je mnogim roditeljima bilo neugodno. Policija nije baš bila susretljiva, pitali su me – što da oni učine jer je riječ o javnoj površini. Pa da, park je javna površina gdje se djeca igraju i gdje bi se djeca trebala osjećati sigurnima”, objašnjava Duff. 


“Užasno je čudno i neprikladno i jezivo da muškarac fotografira sedmogodišnju djecu i da je to kompletno legalno. Ako roditelj zamoli da prestanu, zakon bi trebao biti takav da se onda više ne smije fotografirati ta osoba”, dodala je glumica i zaključila da bi “trebali raditi na promjeni zakona”.