Stranger Things

Glumica Millie Bobby Brown nakon godinu dana komentirala vezu s poznatim TikTokerom

A. P.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Godinu dana nakon komentara bivšeg dečka oglasila se i sama glumicaGotovo godinu dana nakon što je TikToker Hunter Ecimovic komentirao vezu s Millie Bobby Brown, zvijezda Stranger Thingsa progovorila je o neugodnom iskustvu.


Ecimovic je, između ostalog, sarkastično komentirao kako je “pripremao” maloljetnu glumicu za seksualnu vezu kad je ona imala 16 godina, a njemu je bilo 20.


Nazivajući njihovu dinamiku “nezdravom situacijom”, Millie je rekla da je prekinula sve veze s Hunterom u siječnju 2021., što je bilo gotovo šest mjeseci prije nego što su njegove tvrdnje isplivale na površinu.
“Osjećala sam se vrlo ranjivo”, rekla je Millie za časopis Allure. “Nitko na setu serije Stranger Things nije znao da prolazim kroz ovo. Dakle, bilo je nekako lijepo moći se sam nositi s tim. Bilo bi puno teže da je cijeli svijet znao.”Millie je rekla kako je nastavila dalje i bila u novoj vezi s Jakeom Bongiovijem u trenutku kad je Hunter objavio komentare, ali da su njegovi komentari ipak bili štetni. Za glumicu su protekli mjeseci bili vrijeme “ozdravljenja”.


“Kad te javno ponize na ovaj način, osjećaš se bez kontrole i nemoćno”, rekla je za časopis. “Otići i znati da sam vrijedna svega i da mi ta osoba nije ništa napravila, osjećala sam se jako moćno. Osjećala sam se kao da je moj život konačno okrenuo stranicu i da sam napokon završila poglavlje koje je bilo tako dugo.”


“U konačnici, sve što sam htjela učiniti u svojoj karijeri je pomoći mladim djevojkama i mladim ljudima da znaju da i ja prolazim kroz takve stvari. Nisam savršena osoba koja prodaje proizvode za njegu kože i glumi u seriji Stranger Things. Apsolutno sam donijela krive odluke u životu.”


U srpnju 2021. Hunter je na Instagramu objavio snimku na kojoj se moglo vidjeti kako se smije zbog fotografija koje su snimljene kad je Millie imala 16, a Hunter 20 godina. U videozapisima koji su podijeljeni na društvenim mrežama prije nego što mu je račun deaktiviran, sebe je nazivao i “groomerom”, piše Eonline.Predstavnici mlade glumice tada su osudili su njegove uvredljive komentare: “Primjedbe gospodina Ecimovica na društvenim mrežama nisu samo lažne, već su i neodgovorne, uvredljive i pune mržnje. Umjesto da se uključimo u javni diskurs s njim putem medija ili na društvenim mrežama, poduzimamo mjere kako bismo osigurali da prestane s takvim ponašanjem jednom zauvijek.”