Zanimljiv stav

Glumica koju u zadnje vrijeme viđaju s mlađim dečkima podržava brak, ali ne i zajednički život

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Glumica neće dopustiti da joj život u središtu pozornosti onemogući izlaske i uživanje.Kate Beckinsale misli da je život sa supružnikom gori za vezu, prenosi Page Six.


“Mislim da bi ljudima brak bio bolji da ne moraju živjeti u istoj kući. Biti u braku je jednostavno, ali živjeti s nekom osobom je teško”, otkrila je glumica za časopis  Women’s Health.


Beckinsale je od 2004. do 2016. godine bila udana za redatelja Lena Wisemana i ima kćer od dvadeset godina s bivšim, Michaelom Sheenom.
“Mislim da je, pogotovo za žene – i ovo je generalizacija – ali mislim da nam je zajedničko mentalno dati prednost potrebama osoba koje su u prostoriji. Ako imate supruga, dečka, djecu ili roditelje, vrlo je jednostavno smisliti što bi vi radili, a na kraju reći – o, ne, ne, u redu je. I nekako je lijepo da ne moraš uvijek pregovarati”, objasnila je.


Glumica je bila iskrena i o svojim vezama prije svjetla reflektora. Proteklih je godina hodala s mlađim dečkima, komičarom Mattom Rifeom (24) i zvijezdom “SNL-a”, Peteom Davidsonom (26). 


“Ako vam svi ser*. može vas razljutiti na minutu, posebno ako zapravo ništa ne radite krive. Ako davite vjevericu ili nekome nanosite ozlijede, shvaćam, ali živjeti život potpuno razumno i na način da poštujete, ne bi trebalo previše uzbuđivati ljude”, kazala je.


Glumica neće dopustiti da joj život u središtu pozornosti onemogući izlaske i uživanje.


“Može se činiti pomalo političkim činom biti žena starija od 32 godine koja se uopće zabavlja”, rekla je. “I pod tim, ne mislim na drogu, pijenje i tulumarenje – jer nikad nisam – nego se zezati i izaći van, a ne da budem – o moj Bože,sjedit ću kući i predviđati menopauzu dok pletem. Ako to radite, nekako se čini riskantnim, što mi je potpuno smiješno”, zaključuje.


Usput je spomenula i dvostruka mjerila glede starijih muškaraca koji izlaze van. Kazala je da oni stalno rade što god požele, bilo da je riječ o vezama ili kupovini motora ili tetovažama. Dodaje da ih se nikada ne pita zašto nemaju više djece ili hoće li ikada postati roditelji te zbog čega imaju toliko djevojaka, prenosi Page Six.