#Dramione

Glumački par iz Harryja Pottera raspametio obožavatelje: “Čekam ovo već 15 godina!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"Brzo uči", napisao je glumac uz objavu na Instagramu i raspametio obožavatelje.Knjige i filmovi o Harryju Potteru iza sebe su ostavili brojne obožavatelje, a najveća magija serijala je što se svaki dan stvaraju novi. U knjigama i na filmovima glavni parovi su svakako bili Harry Potter i Ginny Weasley, te na kraju Hermione Granger i Ronald Weasley.


Ali, zahvaljujući ogromnoj fan bazi koju ima zločesti dečko Hogwartsa, Draco Malfoy, već se godinama mogu čitati “fanfictioni” o njemu i Hermioni kao ultimativnom ljubavnom paru. Vjerni i kreativni obožavatelji na različitim internetskim stranicama pišu knjige o vezi pametne vještice i zločestog dečka koji je na kraju postao dobar. 


Iako ništa nije službeno potvrđeno, najnovija objava na Instagram profilu glumca Toma Feltona (Malfoy) izazvala je novu lavinu glasina i šuškanja. Felton je objavio fotku na kojoj on i glumica Emma Watson (Hermione) na kauču sjede u pidžamama, dok Watson svira gitaru. 
Za Feltona nije tajna da voli pjevati i svirati, stoga je lako zaključiti da je svojoj mlađoj kolegici i prijateljici objašnjavao kako odsvirati koji akord. Ova simpatična fotka bila je dovoljna da glavna oznaka na društvenim mrežama ponovno bude #Dramione i #Feltson.


“Brzo uči”, napisao je Felton uz objavu na Instagramu i raspametio obožavatelje.


“Dramione!!! Čekam ovo više od petnaest godina!”, napisala je jedna obožavateljica. Uz mnoga srca i vesele smajliće, netko se u komentarima dosjetio napisati: “Ronald Weasley će poludjeti kada ovo vidi”.Ovo nije prvi put da su se pojavile zajedničke fotke mladih glumaca. Obožavatelji se dobro sjećaju videa u kojem je Felton “vozio” Watson na svom skateboardu, govoreći joj da se “smiri” jer “trese nogama kao klaun”.