Anti-bakterijski kornet

Glumac Jason Biggs ima ekstreman plan: Evo kako se misli obraniti od prehlade

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Našalio se da će možda djecu zamotati u anti-bakterijski kornet.Jasona Biggsa ćemo zauvijek pamtiti po ulozi u kultnim nastavcima “Američke pite”, a sada ima ratni plan borbe protiv oboljenja ove godine.


“Bez obzira na to koje mjere poduzimam u vrijeme približavanja sezone gripe i prehlade i neovisno o tome koliko mislim da mi je imunološki sustav jak, uvijek se razbolim. Pogotovo kraj dvoje djece koja su sad u školi”, kazao je glumac za Page Six. 


Biggs i njegova supruga Jenny Mollen imaju dva sina, Sida od pet te Laszla od dvije godine.
“Možda ih budem, ne znam, umotao, kao u zaštitnu foliju ili neku vrstu korneta, anti-bakterijskog korneta, tako da ih ne moram zbilja dirati ili biti s njima u interakciji na neki intiman način”, našalio se. “Mislim da će završiti na terapiji prije nego li sam mislio, ako im to napravim”, dodaje glumac.


No, u stvarnosti će se ipak držati lijekova. “Nemam vremena biti bolestan. Ako osjetim da ću se razboliti, ne mogu. Ali ne mogu zaustaviti svoj svijet. Nekada sam znao spavati i provesti čitav dan u krevetu i gledati DVD-ove i ne brinuti o ničemu. Ali više nemam taj luksuz, moram se dignuti ići”, zaključio je Biggs.