Neda Ukraden

Glazbena diva i dalje je na vrhu estradnog neba: Ovo je seksi baka čije stihove pjevaju i tinejdžeri

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramNeda Ukraden spremna je za nastup na predstojećem fetivalu CMS u Vodicama. Glazbenica koja je pred dvije godine proslavila 50 godina na estradnim daskama, po mnogočemu se može reći da je zapravo u punom naponu kreativnog stvaranja.


Za svoj nastup na festivalu u Vodicama odabrala je pjesmu ‘Najteže je kad se rastaje’, za koju je proši mjesec snimila spot i to prvi put u svojem rodnom gradu Imotskom. Tom je prigodom Neda za medije izjavila:


– Sretna sam, da sam nakon toliko godina karijere i snimljenih pjesama, jednu snimila i svom rodnom gradu, odakle potiču moji roditelji, bake i djedovi. Prekrasni momci i djevojke iz Imotskog, kao i članovi konjičkog kluba “Stina” iz Gruda, bili su mi draga podrška, kao i dvoje preslatke djece, Nola i Nino od moje rodice Anite.

Neda je na vrhu estradnog neba još od početka svoje karijere. Dokazuju to i milijunski pregledi njezinih pjesama na YouTubeu. Za pjesmu “Vino i gitare” koju je snimila u Voloskom, za manje od tri mjeseca od objave sakupila je više od pet milijuna pregleda.


Ipak njezin apsolutni hit je pjesma Zora je svanula, koja na YouTubu broji preko deset milijuna regleda. Na nedavnom nastupu u ljubuškom klubu Diamond svi su okupljeni 18-godišnjaci  zapjevali su s njom.


Glazbenoj divi glazbeni raspored je poprilično ispunjen. Nedavno je nastupala i u Bugarskoj. 


Neda i u svojoj 67. godini izgleda vrlo atraktivno, pa s punim pravom zaslužuje  naziv – seksi baka. Lijepa Neda nalazi vremena i da se posveti svojoj obitelji i unucima s kojima provodi svaki slobodan trenutak.